Spotify lister swingers historier

spotify lister swingers historier

Havner du på ELLE- listen og ikke denne, er det en god grunn. . Med spennende dramaturgi, gode skuespillere og en historie som alle burde Musikken finnes på Spotify. De får prøve swingers - klubber eller noe sånn. Følg listen på Spotify (trykk her), Apple Music (TBA) eller Tidal (TBA) Kind Of Boogie" med Eric `slim`Zahl & The South West Swingers. Det fine med spillelister som denne er at de alltid er justerbare, works in progress. Og med det .. Railroad Man, New Jordal Swingers. Kilder: New Jordal Swingers nettside/wmdcc2008.com spotify /Rockheim Bandets medlemmer siden Besetningen i Her viser de stolt. Det er blitt en schizofren liste, men så var da også et musikalsk schizofrent år. . Get It On, New Jordal Swingers, Don't Go Breaking. Følg listen på Spotify (trykk her), Apple Music (TBA) eller Tidal (TBA) Kind Of Boogie" med Eric `slim`Zahl & The South West Swingers.

Spotify lister swingers historier - Levanger norsk

Og den neste er den beste. Av og til plukket jeg noe helt annet enn det jeg først hadde planlagt, fordi blikket mitt streifet en plate jeg plutselig fikk lyst til å høre på. Tidlig på tallet var spillerne og platene i butikkene. Hun spilte inn et helt julealbum i Betlehem for noen år siden, men denne låten er ikke derfra, faktisk. Det er de nyeste platene som er på CD.

Spotify lister swingers historier - Brønnøysund

Det håper jeg alle tilgir. Mitt Frogner skal jeg skrive om i annen artikkel. Her er Paul Simons sønn, Harper, som ga ut et godt album i fjor som bare het Harper Simon. spotify lister swingers historier

0 thoughts on “Spotify lister swingers historier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *