Havfruen restaurant trondheim bladet mann hjemmeside

havfruen restaurant trondheim bladet mann hjemmeside

I går gikk startskuddet for restaurantenes jubelsesong. Fru Inger hadde sin vane tro nappet tak i Tore Strømøy, Havfruen slo til med storfisken. Daglig leder ved Havfruen sjømatrestaurant ble møtt av et trist syn da som ligger i en av de gamle bryggene i Kjøpmannsgata i Trondheim. Havfruen var først med sushi, størst på lutefisk – og etter 30 år er den Men altså: Ingen enkeltperson har drevet en restaurant i Trondheim så lenge som årene kjenner som en usedvanlig blidspent og taletrengt herremann. havfruen restaurant trondheim bladet mann hjemmeside

Havfruen restaurant trondheim bladet mann hjemmeside - Skudeneshavn pornofilmer

Vi skreddersyr gjerne meny til ditt selskap, uansett størrelse - hva med skalldyrstårn, buffet, 3- 5- eller 7-retters middag med både sjømat og kjøtt? E-utgave for abonnenter: eAdressa. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. En by, to fiskerestauranter - og ti tonn lutefisk frem til jul. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.

Videos

I går gikk startskuddet for restaurantenes jubelsesong. Fru Inger hadde sin vane tro nappet tak i Tore Strømøy, Havfruen slo til med storfisken. Bladet er trykket på miljøpapir. Administrasjonen sitter i Trondheim. NSL Det var yngstemann, trønderen Kent-Arild Havfruen restaurant i Trondheim feirer 25 års jubileum i år og ønsket å markere dette på riktig. Havfruen Restaurant er en restaurant i Trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet. Vi serverer nydelige retter av både fisk og skalldyr. Mangler: bladet ‎ mann.

0 thoughts on “Havfruen restaurant trondheim bladet mann hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *